top of page

Rosa bandet-cykling i Vasa

I Vasa arrangerades för första gången ifjol en gemensam cykling för bröstcancer, med insamling till Cancerstiftelsens Rosa bandet-kampanj i Finland. Drivkraften bakom evenemanget var gruppen Full Speed Raili Racing, som i övrigt också cyklar för välgörenhet, och deras Vasa-baserade medlem Anniina. Förutom i Vasa så arrangeras liknande länkar även i Jyväskylä och Helsingfors. Jag var med på ett hörn här i Vasa och drog även en grupp cyklister.

Rosa bandet länk 2017

I år är det dags igen, så på torsdag (4.10) cyklar vi för välgörenhet med start kl. 17.30. Det blir ungefär två timmars cykling på lättare stigar med Anja och Anniina som dragare. Länken är i princip gratis, men vi hoppas att alla som deltar antingen betalar in en frivillig summa här, eller tar med lite kontanter till torsdagens träff.


Det bjuds på lite snacks efteråt, och så har damerna samlat ihop till riktigt fina utlottningspriser. Mer om dem kan man läsa om på evenemangets Facebook-sida. Förutom vanlig länk, kan man också delta i en Trick-skola på söndagen den 7.10 vid Gerby berget (Rapatunturi). Här skulle även jag gärna ha deltagit, men tyvärr är jag bara på hemväg från 25-Manna tävlingen i Sverige då ännu.


Kom med på rolig länk med många likasinnade damer, så cyklar vi tillsammans ihop lite medel för cancerforskningen.

Kanalen

bottom of page