top of page

Stigcyling hem från jobbet

I två dagar har jag nu haft lyxen att cykla till och från jobbet. Vanligtvis är det lite krångligt då sonen ska lämnas på dagis och min förstaklassist till dotter ska till skolan. Nu har min mamma varit här i två dagar medan min man är på arbetsresa och då har hon hämtat och fört barnen. Vilken lyx.

Dels har jag inte haft någon tid att passa och dels har jag fått gratis motion två gånger om dagen. Igår passade jag dessutom på att cykla en omväg via Skogsberget hem. Även om stigarna så där på eftermiddagen är mjuka, så var det riktigt roligt.

Stigcykling hem

Eftersom jag var på väg hem från jobbet hade jag datorn med i ryggsäcken. Nu har jag ju inte världens minsta och lättaste dator, men konstaterade efteråt att den fungerade som bra extra vikt för att träna ryggen. Jag har rätt svaga ryggmuskler och de är ofta dom som tröttnar först under långlopp. Tror att jag får ta med en ryggsäck lite oftare i fortsättningen.

bottom of page