top of page

En lyckad träningsvecka

Även om veckan började med två vilodagar, så lyckades jag till slut få ihop den planerade mängden. Känns skönt, även om jag inte försökte träna ikapp det jag missade i början av veckan, för det blir knappast bra. Jag försöker hålla mig till min plan och inte ta stress om jag inte riktigt lyckas. Men nog känns det skönt då det lyckas.


Efter de två vilodagarna körde jag konditionstest i onsdags. Sedan har jag mest cyklat. Halvlånga länkar på snöiga stigar. Just nu får jag inte riktigt till de där långa distanspassen, utan det blir bara ungefär en och en halv timme i gången. Kanske det lyckas bättre den här veckan.


Målet är också att få till två styrketräningspass i veckan, men förra veckan blev det bara ett. Så även där ska jag försöka förbättra till nästa vecka. Försöker bryta upp mina mål i mindre delar, så målet för nästa vecka är två styrketräningspass och minst ett cykelpass på över två timmar. Lite utmanande kan det bli att få ihop tillräcklig mängd, då jag även ska köra ner till Pargas/Åbo på torsdag och tillbaka på lördag.


Nu ska jag njuta av en lyckad träningsvecka och fira med att gå tidigt i säng, så jag orkar träna mera igen i morgon. Hoppas ni haft en fin helg och får en lyckad vecka nästa vecka.


Solig cykling

Solig cykling i helgen

bottom of page