top of page

Teknikträningskurs i helgen

På lördag är jag på väg till Fiskars på Ladies MTB Skills Clinic med Kaisa Härkönen. Ser så grymt mycket fram emot det. De arrangerar två kurser, en på lördag och en på söndag. Jag är anmäld till lördagens kurs. Men före det ska jag och barnen köra ner till Pargas.


Barnen ser fram emot att få träffa kusinerna och jag att få träffa syrran och föräldrarna. Och cykla, så klart. Lite nervös inför kursen är jag nog, har aldrig deltagit i något liknande förr. Det kom mail med programmet idag, och då blir man ju ännu mer ivrig. Få se vad jag har gett mig in på. Hoppas verkligen att väderprognosen för helgen, med regn hela fredagen och natten mot lördagen, inte stämmer, för i så fall lär det bli halt på stigarna.


Canyon Nerve

På förmiddagen blir det lite kroppsvård (eller vad man nu ska kalla det) inomhus en timme, sedan teknikträning på platt mark, pump track och i terrängen i närheten. Efter lunch är det sedan mera teknikträning i skogen på stigarna kring Fiskars Village Trail Center.


I övrigt ser jag fram emot att bekanta mig med stigarna som utgår från Fiskars Village Trail Center. Dit har jag aldrig varit förr. Syster D var dit tillsammans med sin man i vintras, och skrev om det här. Efter det har man byggt åtminstone en ny bana/rutt. Ska skriva en rapport när jag kommit hem igen.

bottom of page