top of page

60 km morgonlänk avklarat

Igår hade jag svårt att somna. Tänkte på syrran och att hon och hennes man ska starta ut på 60 kilometer cykling vid midnatt. Högst troligen i +8 grader och regn. Jag låg vaken ännu vid midnatt och via Instagram fick jag se en videosnutt av starten. Vad mäktigt! De som skulle cykla 60 kilometer natt startade samtidigt med de som skulle cykla 240 kilometer (4 varv på 60km).


Tahko MTB

När jag vaknar strax efter sex på morgonen kollar jag resultat och ser till min glädje att syrran kommit i mål på strax över fem timmar. Och att hon skickat en kort videosnutt via Instagram. Morgonlänken avklarad och nu i bastun. Vad glad jag blir. Så roligt att dom kom igenom. Nu ska jag låta henne sova en stund, så får vi ringas senare idag.


Under lördagen kommer alla de andra distanserna att gå av stapeln, så antar att det kommer att vara väldigt fint att få vara på plats och heja på alla andra cyklister. Många av mina cykelkompisar från Vasa är också på plats och deltar. Nästa år ska jag också vara med!


Grattis syrran till en fin prestation, i mål som andra dam och 58:e totalt på 60 km natt.

bottom of page