top of page

Isiga och våta stigar

Ackompanjerad av transång begav jag mig ut med mtb:n trots att jag egentligen hade tänkt mig ett lite längre pass på cyclocrossen. Det var smått isigt ännu längs skogsvägarna och stigarna, men riktigt ok att cykla ändå. Det blir säkert besvärligare snart när marken mjuknar och isen smält.


Det var till och med möjligt att cykla längs åkrarna ännu. I en glänta, en gammal äng, var det mycket snö kvar, tur att det blev bara en kort bit där. Men totalt ändå bara drygt 12 km, mest stig, men jag blir alltid lika lycklig när jag fått cykla av mig lite. Hoppas jag snart kan börja med transportcykling via dagis till jobbet. Tummarna upp för det! Det har åtminstone lovats varmare väder här i södra Finland.

Vilken kontrast jämfört med bilden i föregående inlägg från Syster H, från tre dagar tidigare, men några 100 km mer norrut!

bottom of page