• Syster H

Årets prestation 2018


Igår premierades vi med Årets prestation 2018 inom Pargas IF. Vilken ära! Så roligt att vår förening har uppmärksammat vårt brons i stafett-FM i cykelorientering i damernas huvudklass.

I samband med föreningens valmöte premierades idrottare, ledare, tränare och andra som jobbat för föreningen under året 2018. Där premierades bland annat Årets dam, som i år var orienteringssektionens Amy Nymalm. Föreningen premierade även Årets herre, Årets flicka och pojke, därtill ledarpokaler och vandringspriser.

Jag var hela dagen på dotterns simtävlingar i simhallen i Jakobstad och nåddes av nyheten av Syster D, som var till PIF-Center och mottog priset. Trodde först att det var frågan om en perimiering inom orienteringssektionen och var glad redan åt det. Lite senare först förstod jag att det faktiskt gällde föreningens permiering som Årets prestation. Wow!

Det är kul att medaljen uppskattas. För oss var det också viktigt, vi fick tävla mot landets bästa damer vilket innebär hårt motstånd. Finlands bästa damer utgör också världseliten. Hoppas vår gren skulle få lite mer synlighet i framtiden.

#cykelsystrar #SysterD #SysterH #PargasIF #mtbo

0 visningar
RSS Feed
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2018 BY CYKELSYSTRAR.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now