• Syster H

Stigcykling till Strömsö


Plötsligt ikväll var huset tomt på barn. Sonen är hos farmor och dottern var till en kompis på fredagsmys. Vad gör man då? Cyklar så klart!

Även om jag kom hem från en arbetsresa efter klockan ett i natt, och sömnen blivit betydligt mindre än vanligt kändes det riktigt härligt att komma ut. Grönt överallt och torra stigar. Det varma vädret den senaste veckan har gjort att stigarna torkat väldigt fort och endast på några ställen var det ännu lerigt.

Det blev en del av min standardlänk, små snabba stigar upp mot Gerby spånbana. Därifrån runt det rätt nya bostadsområdet och ner till Strömsö. Därifrån upp mot Gerby berget, även känt som Rapatunturi. Där finns några bra stigar nerför, de flesta har jag inte provat ännu, men en av dem kör jag ibland. Ikväll skrämde jag nästan ett gäng småkillar halvvägs ner i backen. Roligt att se andra ut och cykla också, finns ju så väligt många olika discipliner inom cykling och även inom mtb.

Jag tror faktiskt att jag inte har cyklat i Vasa sedan snön smälte ordentligt och det var så otroligt roligt. Förra helgens tävling var roligt på ett annat sätt. Då var det mera att utmana mig själv, både med orienteringen och fysiskt. Idag var det mest lek och njutning. Ändå cyklade jag några Strava-rekord ikväll. Måste försöka hinna med mera sådan här kravlös cykling.

#stigcykling #SysterH

0 visningar
RSS Feed
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2018 BY CYKELSYSTRAR.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now